dilluns, 30 de juny del 2008

WEB ac 4més1

L'Associació Cultural 4 més 1 ha creat la nova web http://www.4mes1.org/ on podem trobar fotografies, calendari de properes actuacions, les seccions de l'entitat...

dijous, 19 de juny del 2008

REVETLLA DE SANT JOAN


La nit entre el 23 i 24 de juny, una de les més curtes de l'any, degut a la proximitat del solstici d'estiu, celebrem la Revetlla de Sant Joan.

A les nostres terres és tradició menjar cargols, sobretot de la boqueta roja, i coca de postres, fer una gran foguera i tirar molt coets.
És una nit per passar-ho bé amb companyia de la família i de les amistats, però hem de tenir molta precaució de no provocar incendis o patir cremades.

dissabte, 14 de juny del 2008

FELICITATS CARLA


El passat 5 de juny, la nostra filla gran Carla va fe 5 anys i ho vam celebrar amb la famíllia fent una rostida a la muntanya.
MOLTES FELICITATS CARLA!

diumenge, 8 de juny del 2008

DISNEYLAND RESORT PARIS

Aquesta primera setmana de Juny hem estat a Eurodisney!
El iaio Manel i la iaia Pilar van regalar a les xiques un viatge a Disneyland Resort Paris per als seus aniversaris. Carla va fer allí els 5 anys i Cinta farà els 3 el proper més.
El viatge ha estat genial, i allò és un món màgic tant per la canalla com per a la gent més gran. La veritat és que tornes a la infancia i et converteixes per obra de màgia amb una princesa, un príncep, una fada...amb miniie, mickye...

Carla i Cinta van quedar al·lucinades i no van poder resistir-se a vestir-se de precioses princeses.


UN VIATGE ESPECTACULAR!

JUNY


Al Juny, l'estiu no és lluny.
Pel Juny, cada gota com el puny.
Pel Juny, el bou no és junt al jou.
Pel Juny, la falç al puny.
Pel Juny, molt sol i molta son.
El Juny formós, és abundós.