dimecres, 25 de febrer del 2009

QUARESMA

Avui és dimecres de cendra i comença la Quaresma, temps de reflexió i preparació espiritual per a la Setmana Santa i la Pasqua de Resurecció.
Per fer honor a la festivitat he fet Bunyols de Quaresma; que no és per dir-ho, però m'han quedat boníssims.

Aquí teniu la recepta, és molt fàcil de fer i us llepareu els dits.

Ingredients:
125 ml de llet
75 gr de farina
60 gr de mantega
3 ous
sal
sucre

Preparació:
Posar la llet amb la mantega en un caso al foc amb una mica de sal. Quan la llet arrenque el bull hem de comprovar que la mantega s'hagi desfet del tot. Si és així hem d'afegir de cop la farina i coure sense deixar de remenar. Quan la massa es desenganxa de les parets del caso, retirar del foc i afegir-hi un per un els ous. Barrejar fins que quedi una massa homogènia abans d'afegir el següent ou.Fregiu porcions xocotetes en oli ben calent. Xocotetes perquè s'inflaran i sinó us quedaran uns súper bunyols. Quan s'hagin fregit poseu-los en un plat amb paper absorben per treure l'oli sobrant i encara calents arrebosseu-los amb sucre.

4 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Uis! a n'estes hores me fas entrar una gana... però ara no tinc temps de posar-me a cuinar... a vore si un dia d'estos en faig!!! I si no, vindre a casa teua a provar-los, jejeje que sé on vius!

Cinta ha dit...

Quan els fas volen en dos minuts, penjo la foto per a que els vegis.

Mar ha dit...

CInta, tenen una pinta boníssima.. vaig a fer-los, a veure com em surten i et contaré

Cinta ha dit...

Segur que t'han quedat boníssims