Arriba Tots Sants, i com a bons catalans, temps de castanyes i panellets; així és que avui hem començat el dia fent panellets.
Ens hem posa't els davantals i mans a la massa: pastant, fent boletes i al forn!.
Les xiques s'ho han passat molt bé, i no és per posar-mos mèrits, però ens han quedat boníssims.
La recepta és facilíssima:
Ingredients
500gr. d'ametlla en pols
400gr. de sucre (fer-lo fi)
180 gr. de patata bullida (xafada)
1 ou
Pinyons
Cacau
Ametlla trossejada
Panellets de pinyons i ametlles: Es mescla la patata bullida, el sucre i l'ametlla en pols, es fan boletes, es passen per l'ou batut, s'apeguen damunt els pinyons o l'ametlla trossetjada i es pinten amb l'ou.
Panellets de xocolata: A la mescla de patata, sucre i ametlla afegim cacau en pols, es fan boletes i es pinten amb l'ou batut.
Es couen 8 minuts al forn a 200º
3 comentaris:
Ei! quines bones cuineres que esteu fetes noies!!! Suposo que el papa ja en tenia prou amb ser el reporter gràfic de l'event :-)
Que me'n deixareu tastar un???
Per cert Carla, estàs molt guapa amb el nou pentinat.
Quina pinta!!! ufff com trovo a faltar la castanyada, aqui no fan res d'això. M'apunto la recepte. Ja es veu que us vareu divertir.
Petonsss
wenaaaaaasss!!
weno xa ke duespues diges ke no ian comentaris!!!
pod xica... vaya web + currada
weno.... passava i veig ke la tens completadeta
jojo
weno... pues...
ja quan actualitze lo meu flog...
ja tel passare ^^
res... ke vaige be lo ket keda de dia...
xauuu
b7ss
i records
[i]xavier[/i]
Publica un comentari a l'entrada