dimarts, 8 de gener del 2008

BON ANY!


Desprès d'un temps sense bloquejar, ja torno a estar en marxa, i ara em toca posar-vos al dia de tot el que hem fet aquestes festes.



Per començar, a finals de desmbre vam anar a Port Aventura amb Clara, Gabi i les seves xiquetes; tot i que va ser una mica accidentat (Clara mb la grip, lo nostre cotxe també gripat...) ens ho vam passar molt bé, sobretot les quatre menudes que van quedar alucinades amb tot l'ambient nadalenc que allí es vivia.




Un cop a casa, ens preparem per als dies de Nadal

i fem lo que és costum a les nostres terres: la cagada del tronc de Nadal, els poemes per als iaios i les iaies...




I ja estavem esperant la festa de final d'any per anar amb els amics i amigues a l'Ampolla quan a Ricardo li agafa el gripaso amb 39 de febra i jo em quedo enganxada, així que cel·lebrem Cap d'Any a casa els 4 solets i com podem, tot i que les xiquetes s'ho van passar d'allò més bé disfressades, amb les trompetes i serpentines.
I ara ens toca començar un any nou, que esperem que sigui almenys com l'anterior, arriben els Reis Mags (que per cert, han guanyat l'enquesta envers el Pare Noel) i omplim la cassa de princeses, mickys, disfresses, nines, puzles...

4 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Bon any per a vatros també!!!!
Ei! que la primera foto és la foto "robada" del Pare Noël de PA???? jajaja
Ens ho vam passar bé a Port Aventura... va ser bonic mentre va durar :-)
Per cert! ens vau fer falta el dia de Cap d'Any!!! haurem de celebrar el cap d'any xinès :-)

Cinta ha dit...

Si voleu podriem cel·lebrar el Carnestoltes, així ens disfressem tots i totes i ens ho podem passar bé una estona. A més a més també sopem.

Clara Àlvarez ha dit...

Me sembla bé ;.)
Parlem-ho amb la resta...

Anònim ha dit...

un bon cap d'any a la sevillana.
Viva el flamenco