diumenge, 23 de març del 2008

VACANCES SETMANA SANTA (1a Part)


Aquesta Setmana Santa hem fet unes mini vacances amb les nostres xiquetes.

Divendres Sant vam anar a Miravet a la Ribera d'Ebre i vam visitar el castell.

Elles s'ho van passar d'allò més bé jugant a ser princeses, Carla fins i tot va veure on la sala on es va punxar la Bella Dorment (d'imaginació no li fa falta).


Per la tarda vam visitar algunes poblacions de les Terres de l'Ebre: Villalba dels Arcs i Gandesa a la Terra Alta i Benifallet al Baix Ebre.
Només ens feia falta visitar el Montsià, però ja era tard, estavem cansats i haviem de tornar cap a casa per a dormir pronte perque al dia següent haviem d'agafar el tren a tres quarts de vuit del matí.

El dissabte en aixequem a les 6:30 del matí per anar a buscar el tren i marxem cap a Barcelona amb la iaia Maria i el iaio Joan.

Anem a visitar l'Aquarium on Carla i Cinta s'ho passen d'allò més bé observan els taurons, a "Nemo", als caballets de mar... i desprès passen una bona estona a l'Explora una gran sala habilitada per a que els més petits descobreixin la natura i el món marí, on fins i tot poden visitar un submarí o endinssar-se a la panxa d'una balena.
Un cop visitat l'Aquarium vam anar al Maremagnum on vam dinar i vam fer algunes compres i desprès de volta a buscar el tren per tornar cap a Tortosa, no cal dir que estavem tots destroçats i vam fer una bona dormideta durant el trajecte.

4 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Sí que heu fet coses en un parell de dies, eh?
Una bona ruta turística per les TE!

Cinta ha dit...

La veritat és que hem aprofitat molt el temps.

Ester ha dit...

Veig que aprofites el temps Cin, nosaltres hem estat per aqui i també hem fet coses amunt i avall.
L'unic que no ens varem veure, una altra vegada serà.
petons

Cinta ha dit...

Ja te val! Mira que venir per terres catalanes i no veurens. Bé, un altre cop serà.
Besets