dilluns, 1 de setembre del 2008

TEMPS DE VACANCES

L'època de vacances està a punt de finalitzar, almenys per mi que començo a treballar en dos dies; i arriba el momet de tornar a la rutina: anar a treballar, el cole, les activitats de les xiquetes... i actualitzar el bloc, que aquest estiu l'he tingut una mica abandonat.

Per posar-vos una mica al dia del que hem anat fent aquest estiu, aquí us faig un breu resum del que han estat per la nostra família els darrers dos mesos:

1. Vam estar a Les Cases d'Alcanar, on vam fer la ja típica trobada semestral de TS, amb les companyes de la facultat i els respectius. La veritat és que cada vegada som més i ens costa molt trobar cases rurals. aquest cop hem de donar les gràcies al pare i a la mare de Judit que ens van cedir el seu xalet.

2. Juliol i agost hem estat d'ocupes a la montanya dels meus pares, així les xiquetes tenien més aire lliure per poder fer de les seves: a la piscina, als columpios, a la colxoneta... A les festes de Sant Josep de la montanya, Cartla i Cinta van guanyar el concurs de disfresses i estaven super satisfetes.



3. La primera setmana d'agost i en plan "guiri" vam anar de vacances a l'Ametlla de Mar i ens vam hospedar a l'Hotel Ametlla de Mar. Tot i que al principi vam tenir algun problema amb l'habitació i amb el personal de l'hotel, al final es va solucionar, no ens va caldre marxar cap a casa i vam estar una setmana la mar de tranquils.

També vam aprofitar per anar a El Perelló a visitar la fàbrica de Mel Muria on les xiquetes s'ho van passar molt bé veient com feien la mel les abelles.

4. Per festes del Rastre (antic barri on vivia jo de petita) Carla i Cinta van ser pubilletes, durant el dia a repartir panoli...

i per la nit al ball on elles es pensaven que eren autèntiques princeses, amb els vestits blancs per al ball de pubilles.

5. A més, també hem anat a Port Aventura, a Aqualeon (per no tornar-hi), al Costa Caribe Parc Aquatic... I vam baixar amb piragua de Miravet a Benifallet i vam anar mab la golondrina pel Delta de l'Ebre.

En definitiva, un estiu molt complert i que ens ho hem passat molt bé!

8 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

i vaja!
quin estiu més mogudet!!!
se nota que us ho heu passat d'allò més bé!!!

Cinta ha dit...

Si, molt bé. Ara a tornar-hi!

Mar ha dit...

Bé Cinta, aprofito per dir dos coses, felicitar-te pel teu sant i per dir-te que "Ya era hora ahora me toca mi!" prenent la frase de la cançó de Bebe... ara me'n vaig jo de vancaces, tot i que ja saps tú que faré aquests dies... Bueno, que més que res era per dir-te: Moltíssimes felicitats! i que aviat celebrarem el que tenim pendent, o sigui, el meu aniversari.

Petons!!

Marina (des de La Cala)

Cinta ha dit...

Bones vacances Marina. M'ha fet molta il·lusió trobar-te al bloc

gemma ha dit...

Quin estiu famíla, m'agrada molt veure com disfruteu tots junts.
Les meves vacances tampoc han estat malament.
Continuaré veient el bolc, és molt divertit i el de les nenes també.
Gemma

Cinta ha dit...

Gemma em fa molta il·lusió que segueixis el bloc.

gemma ha dit...

Així us puc seguir d'aprop, esteu molt bé i m'agrada molt tot el que escrius

Cinta ha dit...

Gemma, gràcies per seguir el bloc