dilluns, 12 de novembre del 2007

POSTGRAU

Diu un refrany popular que: "qui no té feina se'n busca", i això és el que faig jo.
Per si no tinc prou amb treballar, la casa, les xiquetes, el tambor i estudiar infermeria...Ara m'he matricula't a un Postgrau universitari titulat: "Postgrau Interdisciplinari en Violència Familiar".
He començat aquesta setmana, ho faig on-line i és de la Universitat de Barcelona, tenim molta feina: debats, anàlisis de casos, treballs d'aprenentatge, autoavaluacions... tot això que et demanen quan no és presencial, però crec que val la pena perquè m'agrada molt, aprenc coses noves i reforço les que ja sé.

Això si, vull donar les gràcies al papa i la mama que m'han finançat la matricula i a Ricardo que ara encara té més cura de les xiquetes (i això que abans ja en tenia molta).

Almenys espero fer-ho bé i que l'esforç de tots valgui la pena.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims amb aquesta nova iniciativa estudiantil!!!

Cinta ha dit...

Ja t'ho aniré contant, de moment estic molt animada, però ja se sap, a vegades arrancada de cavall i parada de burro

Anònim ha dit...

Hola Cinta!

Soc la Isabel, companya del Posgrau de Violencia Familiar... mai escric comentaris als blogs, pero he pensat que està bé tenir-te com a testimoni de que segueixo el foro!
Veig que fas mil coses, anims amb el posgrau que realment es molt interessant.

Per cert, a mi tb m'agrada molt Serrat i Sabina. El de Tarragona no se, pero els de Barcelona van ser molt molt... no tinc paraules... jeje

Ester ha dit...

Cintin, ja veig que no pares mai. Segur que és interessantissim aquest postgrau. Jo ja ni m'enrecordo de res de la carrera, però bueno, mai es dit que pugui tornar-hi. Molta sort!!
Pobret Ricardo, jejeje.
petonssss