dimarts, 20 de novembre del 2007

REIS MAGS O PARE NOËL

Pareix que Nadal ja és aquí, tot i que encara falta un mes, als carrers ja es comença a veure moviment nadalenc: les llumetes preparades, gent fent compres, empreses encomanat sopars...

Per això us plantejo l'enquesta: "Que preferiu: Reis Mags o Pare Noël?"

Per part meva, ja sabeu les persones que em coneixeu que soc una defensora nata de les nostres tradicions i la cultura popular, però us haig de ser sincera, també soc de les que prefeix Reis Mags amb un detall de Pare Noël; i sobretot ara que tinc xiquetes menudes.

A casa farem cagar el Tronc de Nadal, i esperem que els Reis Mags arriben molt carregats (ens hem portat molt bé), però Pare Noël ja fa tres anys que el Dia de Nadal ens deixa un regalet a l'Arbre, així les xiques tenen més dies per poder jugar.

Animeu-vos a votar a l'enquesta.

Per cert, per a les persones interessades en felicitar els nadals mitjançant la xarxa, podeu fer-ho mitjançant la següent web http://www.senyal.com/anynou/ . Hi ha molt tipus de postals, inclòs amb música.

8 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Sempre he trobat ben màgica la nit de Reis! quan era menuda no podíem ni dormir pensant-ho, i ara, m'omple d'alegria veure les cares de les meues filles i dels altres xiquets mentre els Reis passen per davant d'ells i després els criden un a un per a donar-los un regal o fins i tot més! També m'agrada però la nit de Nadal, fent cagar el tronc i despertar-nos el dia 25 i anar corrents a sota l'arbre a veure si el Pare Noël ens ha deixat alguna cosa... La qüestió és celebrar-ho la família junts! i si hi ha regals millor que millor!

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Encara recordo les sensacions que en provocava la nit de reis quan era minut. Per tant, jo em decanto per aquesta opció tot i ser republicà!
Per altra banda, crec que cadascú ha de celebrar el Nadal a la seva manera, no cal seguir les tradicions, ni les modes consumistes. Si la gent vol fer un regalet un dia o un altre, no té importància,encara que, segurament, els xiquets prefereixen tenir els regals abans per poder jugar durant les festes.

Salut!

Ester ha dit...

Jo personalment recordo els reis com un dia màgic.Amb la Maria encara no he fet res perque és petita, però aquest any començaré amb reis. Aqui a Italia és fa el mateix dia de reis, pero ve una velleta que es diu "Beffana", que és molt lletja i deixa una calza plena de caramels i xuxes, i desprès el regal.
Ja us explicaré com va

Cinta ha dit...

Estic molt d'acord amb tu Jordi, cadascú és lliure de celebrar les seves festes a la seva manera, i tot que les joguines s'aprofiten més si es fan al Pare Noël.
Crec que la nit màgica de Reis no canviarà, jo tinc 32 anys i encara m'aixeco amb la il·lusió de trobar alguna cosa .

Cinta ha dit...

Ester, ja ens contaras com va això de la "Beffana", segur que a Maria li farà molta il·lusió, ara ja és més gran.

Gabi opina ha dit...

Jo si no tinc un detallet per reis me moro... i si no ho celebres en les menudes també... m'agradaria saber transmetre la no necessarietat de que sigui un regal gran, si no la il·lusió en si mateix del dia... però dubto de les meves capacitats en aquest tema.

Anònim ha dit...

Pos jo també he votat pels Reis, perquè em sembla més màgic i de tota la vida, però també el Pare Noel ens deixa un detallet a l'arbre, algun ninotet de xocolata. I, enguany, com a novetat, vull fomentar els jocs de taula en família i esperem que ens en deixi un per poder jugar tots junts durant les vacances.

Cinta ha dit...

Anna, natros també hem demanat un memori (de princeses, com no)i un parxis electric. Espero que ens ho portin i així poder jugar els quatre juntets.